fbpx

Biljetter

Viktig information om Kristianstad Rockfest 2020

Antligen

maj 29th, 2020

0 Comments

Vi måste med anledning av coronaviruset och gällande restriktioner meddela att Kristianstad Rockfest 2020, flyttas fram.

Kristianstad Rockfest kommer istället genomföras den 28 november i Kristianstad Arena.
Vi som ideell arrangörsförening är glada att vi lyckats lösa ett nytt datum.

Till arenan följer redan klara band så som No Fun At All, Corroded, The Dahmers, VA ROCKS, Writing The Future, Statue of Goat och Vanquisher. Dessutom ansluter black-metal giganterna Dark Funeral och Göteborgs stolthet Hardcore Superstar!

Biljettköpare kommer informeras via den mail som angivits vid köp.
Du som redan köpt biljett behöver inte göra någonting, din biljett gäller det nya datumet. Du har också möjlighet att ta med en vän, kontakta oss då, info@kulturforeningenantligen.se, och ange ditt biljettnummer så skickar vi en fribiljett.

Om du inte har möjlighet att komma den 28 november kan du kontakta Tickster för att göra ett återköp. Observera att Ticksters kundsupport har väldigt hög belastning just nu, så det kan dröja med att få svar. Har du köpt biljetten över disk kommer du att behöva kontakta ditt inköpsställe. Serviceavgift, porto och andra eventuella avgifter som betalats i samband med köpet av biljett återbetalas ej.

Har du köpt biljett till ställplats så måste du kontakta Tickster om du vill ha dessa återköpta då vi inte kommer att ha ställplatser till förfogande den 28 november.

“You can’t kill my rock’n roll”

Ses den 28 november!

Det går inte att kommentera detta inlägg.