fbpx

Evenemang

Kristianstads nya rockfest släpper de första aktern!

Antligen

januari 25th, 2017

0 Comments

I sommar, närmare bestämt lördagen den 15 juli arrangeras Kristianstads nya musikfest och mötesplats för rockälskare som kommer bjuda på framträdande från 14 akter, såväl etablerade som lite mindre etablerade, låt oss presentera de 3 första:

CORRODED

Corroded är en av Sveriges mest etablerade hårdrocks-akter, belönade med guldskiva, flerfaldigt nominerade i Sveriges största rockgala (Bandit Rock Awards), bandet bakom soundtracket till ”battlefield 4” och nu på gång med att ge ut sitt fjärde album DEFCON ZERO.

Corroded bildades i Ånge för 11 år sedan och har dess gjort en så väl nationell som internationell resa.

Bandet har släppt tre album, haft listplaceringar både nationellt på sverigetopplistan, samt internationellt som svensk rock-export, vunnit priser, sålt guld, gjort musik till Robinson i TV4, Battlefield Play4Free och Gladiatorerna och hunnit med att avverka hundratals live-framträdaden i Skandinavien och Europa.

I sommar intar bandet Kristianstad Rockfest för ett explosivt framträdande!

Mer om bandet
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2vH7B6YvHO3AHVb9R8bYi8
Facebook: https://www.facebook.com/corrodedsweden/?ref=ts&fref=ts 

 

CHARTA 77

I trappan utanför dansgolvet i Köpings Folkets Park bildades Charta 77 för att ha kul och att strunta i vad andra tycker om musiken, ingen av medlemmarna visste då att det skulle bli en av Sveriges mest långlivade och betydelsefulla punkgrupper. Under den nu drygt 30 år långa karriären för bandet, har punkhits som Lilla björn och lilla tiger, Vykort från Rio, Herrarna i Sandlådan, Grisfesten och Ensam Kvar släppts.

Mer om bandet
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4l3QLs54bIREe8aDr8o3Iq
Facebook: https://www.facebook.com/charta77band
Hemsida: http://charta77.se/

THE DAHMERS

Punkens primitiva energi möter blixtrande rockgitarrer, 60-talets ”catchiga” popmelodier med texter som tagna ur Dario Argentos filmer – så kan man kortfattat beskriva det lokala bandet The Dahmers. Sedan debuten ‘Demons’ 2014 har bandet hunnit sprida skräck från allt mellan Luleå i norr till småhålor i centraleuropa. Den 24e Mars släpper bandet sitt andra album ”In The Dead Of Night” på Lövely Records. Det kommer bjudas på både gammal och ny dansant garagerock så gör dig redo för The Dahmers knivskarpa melodier och adrenalinfyllda show.

Mer om bandet
Spotify: https://open.spotify.com/artist/46fmict1UwKlYOmR0huWaG
Facebook: https://www.facebook.com/Dahmers/


Mer info

Kristianstad Rockfest 2017
När: 15 Juli
Var: Tivoliparken, Kristianstad
Biljetter: förköp 295kr på Tickster.se
Hemsida: http://www.kristianstadrockfest.se
Facebook: https://www.facebook.com/KristianstadRockfest

Det går inte att kommentera detta inlägg.