fbpx

Event

Trapper Schoepp (US)
21
Mar
2024

Trapper Schoepp (US)

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Vårens absoluta höjdpunkt – Trapper Schoepp och hans band kommer äntligen tillbaka! ?
Trapper Schoepp besökte oss 2018 och gjorde den kanske bästa konserten i Biljardkompaniets historia. Gitarr, trummor och ståbas utlovar en delvis annorlunda show eller som Trapper sa ”You will see, just wait and see..” med ett stort leende. Förutom detta, en exklusiv Tom Petty-tribute! ?

Milwaukees bästa export vet hur man tar en publik med storm. En helt sanslös mix av poprock med lika delar känslan av sorglöst strandliv och sena, heta klubbkvällar, är en dans på slak lina som de behärskar hela vägen. Visst finns där Americana-element, men mest hörs ett av Jerry Lee Lewis gamla misshandlade pianon med raketbränsle på tangenterna. Och den där rena, ungdomliga spelglädjen som vissa artister har kvar livet ut, andra inte. En scennärvaro som inbjuder till dans på borden och rödkindad upphetsning på dansgolvet.
Trapper har lirat med såväl Jayhawks som med The Wallflowers, så där nånstans ligger en del av storheten.

Och eftersom vi inte kan få nog av dom – det blir en helkväll med två set! Istället för förband ger Trapper och hans band oss en exklusiv tribute och hyllning till Tom Petty och hans musik. Vi lovar dessutom en överraskning som kommer ta er med storm, missa inte detta!

TIDER & BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 235 kr (Medlem/student 215 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år
Mer om tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Vill ni äta innan showen?
Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se
Biljardkompaniets meny hittar du här: www.facebook.com/biljardkompaniet

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1148264616337940

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.