fbpx

Event

Releasefest: Amanda Fondell
05
Apr
2024

Releasefest: Amanda Fondell

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 0000
  • Fri entré

Amanda Fondell har släppt sin nya EP ’Excuse Me, I Just Need To Scream’ och detta ska självklart firas! Den 5 april bjuds det in till releasefest, så gör er redo för party!

Amanda Fondell besitter en av Sveriges mest unika röster. Genom sin 13 år långa karriär har Fondell släppt musik både independent och som signad artist. Förutom sitt eget artisteri är hon även förlagd låtskrivare hos BMG Rights Management i Tyskland och är en stigande stjärna på hemmaplan samtidigt som hon börjat bygga en karriär internationellt.

Amanda klev rakt in i rampljuset när hon vann svenska Idol 2011. Albumet ’All This Way’ har uppnått Platinum i Sverige och hon har gjort ett antal samarbeten genom åren, däribland med världsartisten och producenten Axwell (Swedish House Mafia).
Amanda har uppträtt på nationell TV och radio många gånger i program som TV4 Nyhetsmorgon, Sommarkrysset, Allsång På Skansen, Idol, Bingolotto, Musikhjälpen med flera, samt på stadsfestivaler och arenascener över hela landet.

Efter en tids arbete mot ett nytt och råare sound tillsammans med sitt nya team, cementerar den nya EP:n ‘Excuse Me, I Just Need To Scream’ Amanda Fondell som en av Sveriges mest intressanta och nytänkande artister, låtskrivare och producenter.
Amanda Fondell är tillbaka för att stanna; “Med ett rått sound känner jag att jag återvänder till den indiepop/rock-stil som har präglat min musik”, sa hon i en intervju med Kristianstadsbladet.

Lyssna på EPn:
https://orcd.co/amandafondell_scream

TIDER & BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Fri entré!
Åldersgräns: 18år

Mer om tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Vill ni äta innan showen?
Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se
Biljardkompaniets meny hittar du här: www.facebook.com/biljardkompaniet

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/390857653753022

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.