fbpx

Event

Mimikry
16
Mar
2024

Mimikry

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Mimikry firar 30 år som band med turné!

Bandet som aldrig tappar energin. Inte minst är kvintetten från Borlänge alltid en upplevelse på livescenen då de ständigt levererar shower med hjärta och svett.

2024 blir året då Mimikry firar 30 år och det firas med en hejdundrande turné efter en lugnare period för att ladda batterierna lite extra. Nu är suget att komma ut och möta publiken uppställt till max! Sveriges punkigaste rockband är kända för stor kreativ förmåga när det kommer till att skapa rockigt punkiga klassiker i annorlunda förpackning. Galna idéer, udda samarbeten och ett ständigt skapande i ständig rörelse. Senaste EP:n ”Det finns hur många svin som helst” (2023) är ett av många bevis på att Mimikry aldrig tappar hungern och förmågan att skapa låtarna som känns.

Support: Tusen Ögon
Tusen Ögon är ett punkinfluerad poppunkband från södra delen av Sverige. Avskalad, enkel och melankolisk intensiv punk – kommer bli grymt bra!

TIDER & BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 260 kr (Medlem/student 240 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år
Mer om tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Vill ni äta innan showen?
Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se
Biljardkompaniets meny hittar du här: www.facebook.com/biljardkompaniet

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1498510224245586

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Amplifi. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.