fbpx

Event

BULLET
30
Mar
2024

BULLET

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

BULLET TILL KRISTIANSTAD – GÖR ER REDO FÖR ATT ROCKA! ?

BULLET från Växjö kan väl numera nästintill kallas folkliga. De har spelat förband till AC/DC inför mer än 50 000 entusiastiska åskådare och haft A-rotation på P3. Något som väldigt få hårdrocksband kan skryta med, något som väldigt få musiker kan skryta med överhuvudtaget.
En journalist skrev att BULLET är bäst i Sverige på Heavy Metal – inte bara på skiva, men även live. Det kan nog alla som sett bandet live stryka under på. När man går på en konsert med BULLET får man en lektion i hur Heavy Metal ska se ut och låta.

Support: Going To Hell In A Chevy
Going To Hell In A Chevy bildades sent 2020 som ett sidoprojekt av Jokke & Ted, influerad av artister som Airbourne, AC/DC och Jesper Binzer. Siktet var inställt på smutsig rock med en musikalisk twist. Senare anslöt Anders och Rikki, och bandkonstellationen var komplett och det lilla sidoprojektet kunde dra igång på riktigt. Sedan dess har bandat delat scen med bland annat Corroded, Bonafide, Lier Theif Bandit och Crazy Lixx.
Med flera spelningar i rockärmen, nya låtar är på gång och målet är att släppa ett fullängdsalbum under mitten av 2024 – där har du det, Going to Hell in a Chevy!

TIDER & BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 295 kr (Medlem/student 275 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år
Mer om tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Vill ni äta innan showen?
Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se
Biljardkompaniets meny hittar du här: www.facebook.com/biljardkompaniet

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/360473280159352/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Amplifi. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.