SUPPORT YOUR ARTIST 2020 💜

Antligen

april 7th, 2020

0 Comments

Kulturföreningen Äntligen behöver din hjĂ€lp! Livemusiken har tystnat för att rĂ€dda liv. Nu mĂ„ste vi rĂ€dda musiken.
Support Your Artist 2020 samlar in pengar till hela musikbranschen! Stötta oss genom att köpa mersh. Klicka ALL ARTISTS nÀr du handlar!
HĂ€r hittar du mer information: www.supportyourartist.se

Förbudet mot sammankomster över 50 personer Àr naturligtvis en katastrof för musikbranschen. Support Your Artist 2020 Àr ett samarbete mellan Only Live, branschorganisationen Svensk Live, de stora bokningsbolagen och biljettföretaget Nortic.
Support Your Artist 2020 Àr tÀnkt att stötta alla aktörer som Àr inblandade i den svenska livescenen. Musikfans kan köpa produkterna pÄ Support Your Artists hemsida och överskottet delas sedan solidariskt mellan artisten och de olika aktörerna som Àr knutna till artisten. PÄ det sÀttet fÄr Àven arrangörer, bokningsbolag och leverantörer stöd.
IstÀllet för att köpa biljetter till livespelningar kan musikfans stötta sina favoritartister och hela branschen genom att köpa speciellt framtagen merchandise. Köparen vÀljer vilken artist de vill supporta och överskottet fördelas sedan mellan aktörerna kopplade till den artisten. Svensk Live sprider kampanjen tillsammans med sina medlemmar och fördelar överskottet till arrangörer.
Fans kan alltsÄ vÀlja att rikta sitt stöd direkt till en artist och samtidigt stödja de andra aktörerna som gör livemusiken möjlig.

Det gÄr inte att kommentera detta inlÀgg.