fbpx

Event

Uno Svenningsson | Åhus Visfestival
20
Jul
2024

Uno Svenningsson | Åhus Visfestival

  • Adress:Åhus
  • Lokal:Rökeriet mellan Åhus & Yngsjö
  • Insläpp:2100 – 2230

Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker ut på jubileumsturné!

Nu står det klart att den folkkära artisten Uno Svenningsson tar med sig sitt otroliga band och sina tidlösa låtar runt om i landet under sommaren. Publiken kommer få njuta av magiska kvällar fyllda med musik och värme. Turnén, som sträcker sig från juni till augusti, kommer bjuda på en rad oförglömliga uppträdanden på ikoniska platser runtom i landet. Publiken kan förvänta sig en konsertupplevelse utöver det vanliga när Uno Svenningsson tar dem med på en musikalisk resa genom hans imponerande repertoar.

För Uno Svenningsson handlar musiken om självuttryck och välmående. Genom åren har han utforskat olika teman och stilar, samarbetat med andra stora artister och skapat en omfattande låtskatt. Nu, med 40 år som artist i bagaget, firar Uno sitt musikaliska arv med en jubileumsturné våren 2024. Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik – låtar som både berör och får oss vilja dansa.

– Åren går fort. Tänk att jag har haft möjligheten att få jobba med musik i 40 år, och att jag fortfarande har lusten och kreativiteten kvar. Att kunna åka ut med mitt band och få göra en jubileumsturné är ju helt fantastiskt. Ser verkligen fram emot 2024, hälsar Uno Svenningsson.

TIDER & BILJETTER
Insläpp från: 19:00
Showstart ca: 21:00
Förköp: 495 kr via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år

För bordsbokning: https://www.rokeriet.se/, 044-249121 eller info@rokeriet.se

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/475837271519985/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med krögarnätverket i Åhus.