fbpx

Event

Trapper Schoepp (US)
21
Apr
2020

Trapper Schoepp (US)

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1900 – 2200
  • Inställt

Till följd av de rese-restriktioner som myndigheterna i USA infört på grund av Corona-viruset, har Trapper Schoepp tvingats att ställa in sin turné. Vi håller tummarna för att vi kan få hit honom längre fram!

Har du köpt biljetter online kan du kontakta Tickster för att få återbetalning. Observera att Ticksters kundsupport har väldigt hög belastning just nu, så det kan dröja med att få svar.
Har du köpt biljetten över disk kommer du att behöva kontakta ditt inköpsställe.
Serviceavgift, porto och andra eventuella avgifter som betalats i samband med köpet av biljett återbetalas ej.

Äntligen kommer han tillbaka till oss – Trapper Schoepp!

Vissa av er kanske passade på att se honom sist han var här. Sen dess har vi längtat efter att han ska komma tillbaka – men nu är väntan över!

Trapper Schoepp och hans band The Shades, har gjort sin egen variant av ”Northern Soul” där uppe i Michigan i 10 år nu. I april 2018 turnerade han för första gången i Skandinavien och mötte en entusiastisk publik. Nu, två år senare, kommer han tillbaka och turnerar andra halvan av april 2020. Med sig har han sitt band och nya plattan ”Primetime Illusion”, som släpps i januari.

Milwaukees bästa export vet hur man tar en publik med storm. En helt sanslös mix av poprock med lika delar känslan av sorglöst strandliv och sena, heta klubbkvällar, är en dans på slak lina som de behärskar hela vägen. Visst finns där Americana-element, men mest hörs ett av Jerry Lee Lewis gamla misshandlade pianon med raketbränsle på tangenterna.Och den där rena, ungdomliga spelglädjen som vissa artister har kvar livet ut, andra inte.

Det här bandet inbjuder till dans på borden och rödkindad upphetsning på dansgolvet. De lockar till mer än ”stamp med foten” och lite loj knäböj vid bardisken. Tänk mer ”baklänges-saltomortaler”, en vild polka och spagat.

Vänta bara tills du hör dem live, då sveps alla tvivel om eventuella överord, bort.

Trapper har lirat med såväl Jayhawks som med The Wallflowers, så där nånstans ligger en del av storheten.

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 195 kr (Medlem/student 150 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Dörren: 250 kr (Medlem/student: 200 kr) Obs, endast om ej slutsålt.
Åldersgräns: 18år.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/487962741862566/