fbpx

Event

Sarah Shook & The Disarmers
20
Aug
2022

Sarah Shook & The Disarmers

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

*NYTT DATUM*
Sarah Shook & The Disarmers är en välriktad käftsmäll mot det musikaliska patriarkatet. Musiken kan bäst beskrivas som melodisk, snyggt levererad indie-country med en massa punkkänsla och smartness. När Sarah och bandet turnerade i Skandinavien våren 2018 tog hon publiken under Kulturnatt Kristianstad med storm och vi är många som väntat på ett nytt besök. Viruset kom emellan men nu håller vi alla tummar för att det äntligen blir av. Så…Sarah Shook & The Disarmers kommer tillbaka augusti 2022!

Sarah Shook är en artist med attityd. Uppvuxen i New York state, nära Poughkeepsie, i en familj som skulle kunna komma från vårt eget svenska bibelbälte. Hemskolad och rotlös då familjen flyttade ofta. Och hon minns fattigdomen, slitet, hur det inte gick att få pengarna att räcka till.

När hon hamnade i Garner, North Carolina vände mycket på det personliga planet. Hon tog plats på den lokala musikscenen och började forma sin hybrid av punk och country med förebilder som Sex Pistols, Elliott Smith and Hank Williams.

När albumdebuten ”Sidelong” släpptes 2017 hyllades Sarah Shook unisont som en ny och välkommen röst och Sarah och bandet gav sig ut på något som liknade Dyland ”never ending tour”, men när Covid-19 slog till fick turnén ett abrupt slut. Inget ont som inte för något gott med sig dock. När turnerandet blev uppskjutet fick Sarah tid att skriva och spela in nya låtar och ett nytt album släpps i god tid innan den stundande Europa-turnén.

TIDER / BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 245 kr (Medlem/student 200 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år.

Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se

Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/535051500810678/