Musikkväll med Plura

• Lokal:Stora torg
  • Insläpp:1800 – 2200
  • Fri entré

Vill du njuta av sköna sommarkvällar med musik, folkliv och god mat och dryck? Då kan vi stolt presentera Musikkvällarna på Stora torg i juli.

Rockpoeten Plura, aktuell i ”Stjärnornas Stjärna” på TV4, står på scen.
Ytterligare artister tillkommer.

Sparbanken Skåne har för andra året i rad möjliggjort dessa fem kvällar i juli (2, 10, 16, 23, 30 juli) där vi bjuder på gratiskonserter med välkända artister. Kom tidigt och passa på att shoppa i vår mysiga stadskärna. I samband med att butikerna stänger börjar tonerna ljuda på Stora torg, kom och lyssna på skön musik där lokala förmågor och grymma förband inleder kvällen.

Kvällar att boka in med vänner och nära & kära – det blir definitivt ett sommarminne!

Detta arrangeras av Handelsstaden Kristianstad AB i tajt samarbete med Kulturföreningen Äntligen och krögarna runt Stora torg.
I samarbete med Kristianstads kommun, Kristianstads Handelsförening, Svensk Live, Studiefrämjandet, Kulturrådet, Skånsk Live, Region Skåne.

Evenemanget på Facebook: