fbpx

Event

Mimikry
28
May
2022

Mimikry

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Bandet har över 120.000 unika Spotify-lyssnare per månad och människor över hela världen har streamat Mimikrys låtar mer än tjugo miljoner gånger.

För andra gången har Sveriges punkigaste rockare gett sig i kast med att släppa en singel och en video i månaden. Ett liknande upplägg lekte bandet med redan 2017 – 2018. De tolv låtarna resulterade då i albumet “Grit” där covern på Timbuktus ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” tillsammans med Martin Westerstrand (LOK, Lillasyster) blev en viral hit.

Detta följs upp av att bandet tagit det ett steg längre och även gett ut varje låt på vinylsingel. Nu samlas alla 24 låtar + ett bonusspår på dubbel-CD/dubbel-LP:n “Splitter”.

Frustrationen över året som gått kan skönjas redan i låttitlarna: “Jag måste härifrån”, “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Apornas planet (Covid-19)”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?”. Den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är också en låt och video som sticker ut, liksom huvudspåret “Dom ljuger”.

TIDER & BILJETTER
Showstart ca: 20:00

Insläpp: från kl. 18.00

Förköp: 260 kr (Medlem/student 240 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.

Åldersgräns: 18år

Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se

Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Amplifi, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/326091186116827/