fbpx

Event

Mikael Rickfors
25
Sep
2021

Mikael Rickfors

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock, inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjutiotalet eller hans klassiska åttiotalshymn ”Vingar för pengarna”, utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Mikael är även känd för att ha medverkat i bandet Grymlings, Denna kväll kommer Mikael att framföra en blandad repertoar från sin stora låskatt. Det kommer garanterat bli en nostalgikväll!

TIDER / BILJETTER
Med anledning av gällande restriktioner säljs biljetter endast som förköp och bordsbokning sker i samband med köpet av biljetter. Samtliga biljetter till personer i ett sällskap som vill sitta tillsammans vid ett bord måste köpas vi ett och samma tillfälle, ett sällskap kan maximalt bestå av 8 personer.
För att minska risken för trängsel vid insläpp är biljetterna uppdelad i kategorier med olika ankomsttid som väljs vid köpet av biljetter. En biljett är inte giltig före vald ankomsttid.
Förköp: 295 kr (Medlem/student 270 kr) via www.tickster.com.
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år
Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet

Kom ihåg!
* Stanna hemma om du är sjuk.
* Tvätta händerna.
* Nys och hosta i armvecket.
* Håll avstånd och ta personligt ansvar.
Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Amplifi, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/503003317457056/