fbpx

Event

Ghost Of Paul Revere (US)
02
Nov
2021

Ghost Of Paul Revere (US)

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1900 – 2200
  • Inställt

Ghost of Paul Revere har ofta placeras i folk/bluegrass-fållan eftersom sättning med gitarr, bas och banjo för tankarna dit. Men någon traditionell musik handlar det inte om.

Trion från Portland, Maine formades av Radiohead, Beatles, Led Zeppelin och Pink Floyd och deras låtar är mer indiepop än folk. Men med närheten, intensiteten och energin från den bästa folkmusiken.

Ghost of Paul Revere har mycket gemensamt med band som Mipso, Caamp, Susto, Wilderado och Trampled By Turtles. Både i sättet att skapa musik och i förmågan att nå en publik som normalt sett gör allt för att undvika banjo.

Hösten 2020 släpptes deras tredje album ”Good At Losing Everything” i Europa via svenska etiketten Rocksnob. Ghost of Paul Revere har varit på väg hit flera gånger för att presentera låtarna från nya plattan. Sätt ett kryss i kalendern den 2 november – för då blir det äntligen av!

TIDER / BILJETTER
Förköp: 235 kr (Medlem/student 200 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.

Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på www.biljardkompaniet.se, meny finns på www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/2651539095139216/