fbpx

Event

En magisk afton – med Douglas Nordenbelt
02
Dec
2021

En magisk afton – med Douglas Nordenbelt

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 22
  • Inställt

Douglas Nordenbelt är en av Sveriges främsta och mest anlitade magiker. Han har prisats i Nordiska mästerskapen i trolleri, satt upp egna shower och underhållit på 100-tals event runt om i landet.

Det stora genombrottet kom dock genom hans medverkan TV-programmet Talang på TV4 2018. Douglas gjorde stor succé och hyllades av såväl jury som publik. Folket hemma i TV-sofforna tog honom till sitt hjärta och som första magiker i TV-programmets historia tog han sig hela vägen till final.
Showen ”En magisk afton” bjuder in dig i Douglas magiska värld. Med sprakande trollerinummer, humor och otrolig fingerfärdighet tar Douglas er med på en unik och oförglömlig upplevelse.

TIDER / BILJETTER
Förköp: 295 kr via www.tickster.com.
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år
Bordsbokning sker i samband med köpet av biljetter. Samtliga biljetter till personer i ett sällskap som vill sitta tillsammans vid ett bord måste köpas vi ett och samma tillfälle.
För att minska risken för trängsel vid insläpp är biljetterna uppdelad i kategorier med olika ankomsttid som väljs vid köpet av biljetter. En biljett är inte giltig före vald ankomsttid

Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Artistguiden Sverige AB, Amplifi, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/140179271662215/