fbpx

Event

Diamond Dogs + Soraia
07
Oct
2023

Diamond Dogs + Soraia

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

En fartfylld kväll med Stonesdoftande riff och punkattityd som omöjligt kan göra någon besviken! Diamond Dogs med Sulo i spetsen, gör det där som är så svårt med modern rock n roll – man får till ett sväng som Faces och Stones hade avundats. Grymma låtar med starka refränger som det lät på både 60- och 70-talet, men samtidigt fullständigt unikt. Diamond Dogs har efter en längre paus gjort en comeback utan dess like. Senaste skivan ” Slap Bang Blue Rendezvous” är det bästa som hänt den svenska rockscenen på länge.

Först ut på scen under kvällen: Soraia från Philadelphia. Bandet är signade hos Little Stevens (från Bruce Springsteens E street band) skivbolag Wicked Cool och är kända för sina spektluära liveframträdanden. Sångerskan Zou Zou exploderar på scen när de drar igång sin ganska raka rock/punk-show. Musikaliskt betydligt närmre klassisk rock men attityden går det inte att ta fel på – den är punk.

TIDER & BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 250 kr (Medlem/student 210 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år
Mer om tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Vill ni äta innan showen?
Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se
Biljardkompaniets meny hittar du här: www.facebook.com/biljardkompaniet

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/836518807805627

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.