fbpx

Event

CHARTA 77
03
Dec
2021

CHARTA 77

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Charta 77:s resa startade redan 1983 i Köping, Sverige. Ett Sverige som känns väldigt avlägset när vi nu 38 år och nitton studioalbum senare skriver 2021 i almanackan. Det legendariska punkbandet är aktuella med nya boxen innehållande SKULD, VERDAN-DI samt URD – tre hela nya album som alla fått namn efter Nornorna. Boxen släpps hösten 2021 därför är det väl passande med ett besök i Skåne!
Fredagen den 3 december står dom på Biljardkompaniet!

TIDER / BILJETTER
Med anledning av gällande restriktioner säljs biljetter endast som förköp och bordsbokning sker i samband med köpet av biljetter. Samtliga biljetter till personer i ett sällskap som vill sitta tillsammans vid ett bord måste köpas vi ett och samma tillfälle, ett sällskap kan maximalt bestå av 8 personer.
För att minska risken för trängsel vid insläpp är biljetterna uppdelad i kategorier med olika ankomsttid som väljs vid köpet av biljetter. En biljett är inte giltig före vald ankomsttid.
Förköp: 220 kr (Medlem/student 195 kr) via www.tickster.com.
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år
Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet

Kom ihåg!
* Stanna hemma om du är sjuk.
* Tvätta händerna.
* Nys och hosta i armvecket.
* Håll avstånd och ta personligt ansvar.
Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Amplifi, Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/147763857482574/