fbpx

Event

Äntligen Roligt: Magnus Betnér
29
Sep
2021

Äntligen Roligt: Magnus Betnér

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. Förra hösten gjorde dock Magnus äntligen efterlängtad comeback och hans bejublade standup-turné Work In Progress har spelat för fulla hus. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér.

Som support har Magnus med sig podd-kollegan, den oberäknelige och alltid lika underhållande Under Jord-komikern Henrik Mattison.

TIDER / BILJETTER
Med anledning av gällande restriktioner säljs biljetter endast som förköp och bordsbokning sker i samband med köpet av biljetter. Biljetter säljs till sällskap om minst 4 personer och max 8 personer. Samtliga biljetter till personer i ett sällskap som vill sitta tillsammans vid ett bord måste köpas vi ett och samma tillfälle. För att minska risken för trängsel vid insläpp är biljetterna uppdelad i kategorier med olika ankomsttid som väljs vid köpet av biljetter. En biljett är inte giltig före vald ankomsttid.

Förköp: 250 kr (Medlem 230 kr) via www.tickster.com.
Showstart ca: 20:00
Åldersgräns: 18år

Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet

Kom ihåg!
* Stanna hemma om du är sjuk.
* Tvätta händerna.
* Nys och hosta i armvecket.
* Håll avstånd och ta personligt ansvar.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/527547291793169/