fbpx

Event

Äntligen Roligt: Elin Almén & Marcus Johansson
04
May
2022

Äntligen Roligt: Elin Almén & Marcus Johansson

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Elin Almén är en högaktuell stand up-komiker och manusförfattar för satirprogrammet Svenska nyheter på SVT. 2020 blev hon nominerad till årets Kvinnliga komiker på Svenska stand up galan och 2017 var hon nominerad som årets nykomling. Hon har bla. varit med i TV- program som Släng dig i brunnen (SVT), Stand up utan gränser (Comedy central), Ladies fight (SVT) Confessions (Comedy Central) och hennes och Josefin Soncks egen humorserie #Flickstreck (Viafree)
I Sveriges Radio hörs hon regelbundet på P4 och P3.Marcus Johansson var med och startade den prisbelönta klubben Oslipat.

Marcus Johanssons är komikern som med ett snett leende säger det du inte tänker. Hans ungdomliga svårmod tar sig uttryck i en spröd cynism. Lekfullhet med en djupare klangbotten.

Support: Elvira Gullberg och Henke Håkansson

TIDER / BILJETTER
Samtliga biljetter till personer i ett sällskap som vill sitta tillsammans vid ett bord måste köpas vi ett och samma tillfälle. Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se

Showstart ca: 20:00

Förköp: 200 kr (Medlem/student 180 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.

Åldersgräns: 18år

Biljardkompaniets meny finns på: www.facebook.com/biljardkompaniet

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.
Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/915048589373330/