fbpx

Event

Walter Trout
09
Apr
2024

Walter Trout

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:2000 – 2200

Den otroliga amerikanska Blueslegenden Walter Trout, som anses vara en av världens allra bästa gitarrister, kommer tillbaka till Kristianstad! ?

Den mäktige Walter Trout är inte bara en otrolig gitarrist. Han är dessutom en sångare och låtskrivare av format. Sammantaget gör det honom till en av vår tids stora inom blues av den mer högljudda och rockigare sorten. För åtta år sedan tvingades han genomgå en levertransplantation, men nu är han tillbaka med full kraft och hans senaste platta ”Ride” har hyllats som hans bästa någonsin. Hösten 2022 gjorde Walter Trout fem succéspelningar i Sverige och i april 2024 kommer han äntligen tillbaka!

Thomas Treo från den danska tidningen Ekstra Bladet skrev: ”Walter Trout sjunger så innerligt att det måste göra ont i magen. Om Trout inte hade varit en oerhört intensiv och ekvilibristisk gitarrist, kunde han mycket väl ha haft en karriär som soulsångare.” Innan han inledde sin imponerande solokarriär turnerade Walter Trout med artister som John Lee Hooker, Joe Tex, Canned Heat och John Mayall’s Bluesbreakers.

TIDER & BILJETTER
Insläpp från: 18:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 445 kr (Medlem/student 410 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop City och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år
Mer om tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Vill ni äta innan showen?
Bordsbokning sker till: boka@biljardkompaniet.se
Biljardkompaniets meny hittar du här: www.facebook.com/biljardkompaniet

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/863914688729817/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk. Med stöd av Studiefrämjandet Skåne-Blekinge, Kulturrådet, Svensk Live, Skånsk Live, Region Skåne och Kristianstads kommun.