fbpx

Event

Patrik Isaksson | Åhus Visfestival
20
Jul
2024

Patrik Isaksson | Åhus Visfestival

  • Adress:Åhus
  • Lokal:Skeppsbron Åhus
  • Insläpp:1700 – 1800
  • Fri entré

En av Sveriges mest folkkära artister till Åhus Visfestival!

Patrik slog igenom stort 1999 med albumet När Verkligheten Tränger Sig På. Skivan innehåller hits som Hos dig är jag underbar, Du får göra som du vill, Kom genom eld och vågorna. Låtarna toppade inte bara listor i Sverige utan också i hela Norden. Skivan gav honom också Grammisar för Årets nykomling, Årets pop/rock manlig, Årets kompositör, Årets textförfattare och Årets låt.
Debutalbumet följdes upp 2001 med skivan Tillbaks på ruta 1 som också blev en stor försäljningsframgång. Därefter har han släppt ytterligare fyra soloalbum och ett samlingsalbum. Hans senaste skiva Mellan hopp och förtvivlan är från 2023.

Patrik har genom åren också medverkat i Melodifestivalen. 2006 ställde han upp med bidraget ”Faller du så faller jag”. 2008 ställde han återigen upp i festivalen med bidraget ”Under mitt tunna skinn”. Senast han deltog var 2016 tillsammans med Tommy Nilsson och Uno Svenningsson med låten Håll mitt hjärta hårt.

Utöver detta har han medverkat i en rad olika TV-program och turnéproduktioner såsom Allsång på Skansen, Så ska det låta, Diggiloo och Ladies Night. Patrik har genom åren utforskat olika musikaliska stilar och han har en förmåga att behärska flera olika genres och göra varje låt till sin egen.

Patrik har en unik förmåga att förmedla djupa känslor genom sin musik. Hans texter som ofta är både personliga och ärliga, betraktar och förmedlar livets alla nyanser. Det faktum att många kan relatera till hans musik och texter har gjort honom till en av våra mest folkkära artister med en stor publik ute i stugorna.

TIDER & MER INFO
Showstart: ca 17.00
Fri entré, boka bord för garanterad plats!

Mer info och hela programmet: https://ahusvisfestival.se/

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1013860290117113/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen, i samarbete med krögarnätverket i Åhus. Med stöd av Kristianstads kommun och Sparbanken Skåne.