fbpx

Event

ONE NIGHT IN VEGAS – med Brolle & Mimi
07
Dec
2024

ONE NIGHT IN VEGAS – med Brolle & Mimi

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1800 – 0200

Välkommen till Las Vegas och en färgsprakande julshow med Brolle och Mimi. Till detta serveras en julmiddag med amerikanska smaker.

Las Vegas har under decennier levererat spektakulära shower och många är de artister som äntrat scenen i ”The Entertainment Capital of the World”. Elvis Presley, Frank Sinatra, Lada Gaga, Elton John, Aerosmith, Cher och Jennifer Lopez är bara några av de artister som gjort bejublade framträdanden där genom åren.

Nu tar vi den magiska atmosfären från The Strip i Las Vegas till Biljardkompaniet i Kristianstad. Brolle och Mimi bjuder med dig med på en resa där de tolkar sina favoritartister i sann Las Vegas-anda. Du kan förvänta dig en glittrig och exklusiv show fullproppad med musik från världens främsta artister samt en del häftiga överraskningar.

På scenen backas Brolle och Mimi upp av Million Dollar Orchestra. Bandet består av några av Kristianstads främsta musiker med kapellmästare Anders Liljeqvist i spetsen.

Samla dina vänner, kollegor eller familj och upplev en oförglömligt kväll med show och glittrig julstämning. Efter kvällens show tar vår DJ över taktpinnen och lotsar er genom natten.

Kom ihåg, vad som händer i Vegas, stannar i Vegas!

OM KVÄLLEN:
Insläpp från kl 18.00. Bemannad garderob finns.
Middag: 19.00-20.00
Show: 20.30

Biljettpris: 1095 kr (exkl. moms).

Önskar ni som sällskap sitta tillsammans, kontakta oss på: boka@biljardkompaniet.se
Vegetariskt alternativ, specialkost eller allergier? Uppge detta vid köpet, eller meddela oss: boka@biljardkompaniet.se

I biljetten ingår välkomstdryck (även alkoholfritt) och julmiddag (buffé). Vatten finns på borden, övrig dryck går att köpa på plats.

Åldersgräns: 18 år

Mer om tillgänglighet hittar du här: http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/483296084356309/