fbpx

Event

Äntligen Roligt: Thomas Petersson
07
Oct
2020

Äntligen Roligt: Thomas Petersson

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1900 – 2200

En av landets mest folkkära komiker kommer till Äntligen Roligt!
Thomas trettio år på scenen innefattar allt ifrån stand up, krogshower och teater-föreställningar till tv-program som Dobidoo, Time out, Så ska det låta, Bingolotto och Bäst i test. Hans humor är infallsrik, vältajmad och härligt befriande och det är omöjligt att inte smittas av Thomas energi och scenglädje.
Thomas har en given plats i landets humorelit och kommer fortsätta att roa svenska folket under lång tid framöver! En kväll med Thomas Petersson på scenen blir garanterat ett lyckat event med skrattmuskler i eufori!

Support: Biggan Lowén.

Konferencier: Joel Andersson.

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Endast förköp: 200 kr (Medlem/student 180 kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.
Åldersgräns: 18år.

Med anledning av gällande restriktioner om maximalt 50 personer så säljer vi inga biljetter på plats, utan det är förköp som gäller. Alla måste boka bord på: info@biljardkompaniet.se, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Kom ihåg!
* Stanna hemma om du är sjuk.
* Tvätta händerna.
* Nys och hosta i armvecket.
* Håll avstånd och ta personligt ansvar.

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/2382189865420591/