fbpx

Event

Äntligen Drive in standup: Johannes Finnlaugsson
09
Aug
2020

Äntligen Drive in standup: Johannes Finnlaugsson

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Christianstads Motorbåtsklubb
  • Insläpp:1900 – 2200

Välkommen till sommarens corona-säkra evenemangsserie ”Äntligen Drive in” där publiken deltar sittandes i sina fordon utomhus och ljudet tas emot via bilens radiomottagare.

”Johannes Finnlaugsson är en rolig jävel”. Det är allt som står på Johannes info på underjord.se, vilket är fullt tillräckligt egentligen. Sveriges kanske meste skämtskrivare och manusförfattare till ett gäng SVT-produktioner, som också driver den oändligt populära klubben Under Jord i Malmö. Varje måndag kan du höra Johannes i podden ”Måndag” som han har tillsammans med bl.a Petrina Solange.

Support tillkommer.

Konferencier: Joel Andersson

TIDER / BILJETTER / INFO
Inkörning från: 19:00 – kom i tid!
Showstart ca: 20:00
Förköp: 150 kr per person och 50 kr per bil via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.

Med anledning av gällande restriktioner om maximalt 50 personer vilket gäller trots att vi sitter avskilt i bilar måste alla i bilen ha varsin biljett. Biljetter säljs endast i paket för en bil inklusive en till fem personer. Tänk på att vi endast släpper in sällskap i bil och inte till fots!

Mer information och FAQ hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/antligen-drive-in

Kom ihåg!
* Stanna hemma om du är sjuk.
* Tvätta händerna.
* Nys och hosta i armvecket.
* Håll avstånd och ta personligt ansvar.

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Christianstads Motorbåtsklubb, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1505258256346593/