fbpx

Event

no image
02
Sep
2014

Stand up med Kulturföreningen Äntligen

  • Adress:Kristianstad, Sweden
  • Lokal:Konserthusets lilla sal

Kristianstad kommuns nya kulturkvarter ska invigas med pompa och ståt och givetvis är Kulturföreningen Äntligen på plats och bjuder in till härliga evenemang.

Den 2 september blir det stand up. En liten smygpremiär inför höstens säsong av vår standup-klubb Äntligen Roligt.

Under kvällen får ni se:

SIMON GÄRDENFORS
Simon är kanske mer känd som rappare i grupper som Far & Son och Las Palmas eller som serietecknare, men han är även ståuppkomiker som under kort tid gjort stor succé. Bland annat har han besökt oss två gånger. Dessutom har han varit med och gjort radioprogrammet Specialisterna i P3, en sitcom i radioformat.

MARCUS JOHANSSON
Marcus har flera års erfarenhet av stand up, inte minst genom att han, tillsammans med Fritte Fritzson, driver en av Sveriges största standup-klubbar ”Oslipat” i Malmö, Jönköping, Stockholm och Uppsala. Man kan även höra honom i podcasten ”Den Nervsvage och Psykopaten”.

HENRIK MATTISSON
Henrik har man kunnat se på den skånska standup-scen i flera år. I somras besökte han Äntligen Roligt och gjorde ett bejublat framträdande.

ELIN ALMÈN
Elin gjorde sin TV-debut som ståuppkomiker när Ami Hallberg Paulis föreställning Ladies fight sändes i SVT för några veckor sedan.

Konferencier: HAMPUS ALGOTSSON

Tisdagen den 2 september
Insläpp 19.00, showstart 19.30
Entré 80 kr
Student/medlem 60 kr