Event

Skördefest Kristianstad
02
Sep
2017

Skördefest Kristianstad

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Tivoliparken
  • Tid:Hela dagen
  • Fri entré

Välkommen till Skördefest Kristianstad i Tivoliparken.
Möt många av våra lokala livsmedel- och växtproducenter på marknaden, lär er mer om bland annat hantverksöl i vårt smaka på-tält och njut av CajsaStina Åkerstöm och magikern Douglas Nordenbelt. Detta är bara en del av allt spännande som kommer att ske under vårt 10 årsjubileum lördagen den 2 september i Tivoliparken, Kristianstad.

Program
11.00 – Skördefest öppnar
11.15 – Invigningstal av Pierre Månsson
12.30 – Magishow med Douglas Nordenbelt
Douglas Nordenbelt är en av Sveriges få professionella trollkarlar. När Douglas intar scenen kombineras det humor och trolleri i högt tempo för att tillsammans med publiken skapa en spektakulär upplevelse.
15.00 – Musik av CajsaStina Åkerström
CajsaStina har genom åren vuxit till en av våra främsta och mest uppskattade visartister. Hon kommer att bjuda på fantastisk sång och musik, på bara det vis som hon kan.
17.00 – Skördefest stänger
Konferencier: Peo Fredholm

Dessutom:
Växtbytardag – Kristianstad Trädgårdsförening och Hälsoträdgårdens vänner är på plats med höstens växtbytardag.

Smaka-på tält – Möt lokala dryckesproducenter, smaka på deras drycker, ta del av intervjuer och samtal om tillverkning och hantverket bakom produkterna. Konferencier: Oscar Iversen

Barnens smakdag – Barnens Bästa Bord är på plats i år igen! Alla barn är välkomna att smaka på frukt, grönt och kryddor från hela världen.

Sveriges Lantbruksuniversitet – Lär mer om både växtförädling, om Centrum för Innovativa drycker och om Elitplantstationens
verksamhet.

Axonaskolan – Under parollen ”Det är alltid rätt tid att odla” visas hur du själv kan komma igång att odla Micro Leafs och bli självförsörjande på färska bladgrönsaker även vintertid.

Och mycket mer!

Fri entré.

Information till utställare som vill medverka finns här:
www.skordefestkristianstad.se/utstallare