Event

Mikael Ramel
06
Apr
2018

Mikael Ramel

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Kulturkvarteret
  • Insläpp:08:00 pm – 11:00 pm

Mikael Ramel med rötter i 70-talets musikrörelse och med den beryktade första LP:n ”Till Dej” från 1972 kommer nu på en reunion-turné med en makalös bandsammansättning!

Kenny Håkansson – gitarr och still going strong med bland annat bandet ”Kebnekajse”. Har spelat på Mikaels första plattor.

Göran Lagerberg – bas. Spelat med Tages (-60-tal), med bl a Mikael Ramel (70-tal) och med Egba m (80-tal).

Mats Öberg – klaviaturer och sång. Denne supermusikant som spelat med bland annat Frank Zappa och Ale Möller band träffade Mikael 2003. Sedan dess har de funnit och vunnit publikgunst utifrån olika konstellationer. Och senast producerat den gemensamma CD:n ”Vilken Skillnad” tillsammans (2005).

Benna Sörman – supertrummis som nu spelar för första gången i just denna konstellation. Spännande!! Benna har ett förflutet som trummis bakom bland andra Magnus Uggla. Benna var även trummis på Mikael Ramels platta ”En för alla” (1986)

Mikael Ramel – gitarr och sång med ett tiotal produktioner bakom sig. Har rykte om sig att alltid skapa fantastiska band med de bästa musikerna. Så även nu – kanske det bästa bandet ever?! Idéen handlar om att konsertera – återge de tidigaste låtarna från 70-talet i uppdaterade versioner. ”Vi rider vidare på den lyckade reunion vi hade förra året. Det blev ju dundersuccé på de festivaler vi medverkade i då” säger Mikael.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/307697783044342/