Event

Hayseed Dixie (US) + The Weaklings
06
Oct
2017

Hayseed Dixie (US) + The Weaklings

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1900

HAYSEED DIXIE (US)
Bandet varit det första och det största bandet i genren de själva uppfann. Hayseed Dixie har utvecklats till en riktig kraft, som de flesta människor antingen älskar, hatar, eller aldrig hört talas om, som fungerar som ett utställningsexemplar i demonstrationen av hur man börjar något, och sällan vet hur det ska sluta. Bandet gör vad dom gör och har en stor skara superfans runt hela världen.
Eller vad vad sägs om… Fjorton album bestående av både originalmaterial och omtolkningar av tidigare gjorda sånger som sålt över drygt en halv miljon exemplar. Det kombinerat med över 1200 konserter i 31 olika länder vittnar bandets storhet och om att Hayseed Dixie är de obestridda skaparna av den musikaliska genren Rockgrass. Det finns många copycats, konverterare och lärjungar där ute. Acceptera inga imitationer. Välkomna, Hayseed Dixie!

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 245kr (Medlem/student 200kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Tourist Center Kristianstad och Direkten ombud.
Dörren: 315 kr (Medlem/student: 275 kr) Obs, endast om ej slutsålt.
Åldersgräns 18år

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet, Svensk Live och Kultur/Fritid.