Event

Äntligen Roligt: Elina Du Rietz – PKFITTAN
06
Mar
2019

Äntligen Roligt: Elina Du Rietz – PKFITTAN

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1900 – 2200

Vi tokstartar vårsäsongen med en riktig superstjärna!
Elina Du Rietz gör 10 år efter sin standupdebut en soloshow och åker på turné. PKFITTAN är en standupshow om livet som politisk korrekt och är regisserad av Lasse Karlsson. “Att skoja kring pk-inkonsekvenser, felslut, misstag och provocerande ”godhet” kan många göra, men att som Elina du Rietz gestalta det på ett smart, roligt och – som viktig slutkläm – tankfullt och kärleksfullt sätt, det är svårare. En större scen till pk-fittan, tack. ” Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter.

Support:
Elvira Lander går från klarhet till klarhet i allt hon tar sig för! P3, SVTs Dilan & Moa och i stort sett alla standup och impro-scener i Sverige är garanterat bara början för denna lysande komiker.

Tomas Kaminski har under sin relativt korta standup-karriär redan tagit Sverige med storm på de största klubbarna i landet, däribland Norra Brunn och i höstas knep han tredje plats i Nordens största humortävling på Lund Comedy Festival.

Konferencier: Joel Andersson

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 100kr (Medlem/student 80kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.
Dörren: 120 kr (Medlem/student: 100 kr) Obs, i mån av plats.
Åldersgräns: 18år

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/801357026870771/