Event

Äntligen Roligt: De e la standup
01
Aug
2018

Äntligen Roligt: De e la standup

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1900 – 2200

Göteborgs humorscen har det senaste året blomstat och hyllats av såväl landets komiker som publik. De é la standup är en sommarturné med några av Göteborgs roligaste komiker.

LUDDE SAMUELSSON levererar alltid välskrivna skämt med ett irriterande charmigt leende. Under 2017 är han aktuell med den redan hyllade riksturnén Ludde Samuelsson säger något kul.

ISAK BERG är en ung, produktiv och samhällsintresserad komiker. I våras släpptes hans första Spotify-album: Optimala Förutsättningar.

MARCUS THAPPER är en absurd och underhållande komiker med oväntade och väldigt roliga referensramar. Han själv beskriver sin scenpersonlighet som ”lite flippig yo”.

JOHN GILLBERG är ung och mycket talangfull komiker som tycker att precis allting i tillvaron är orimligt. När han lämnar scenen kommer du tycka precis likadant.

ISIDOR OLSBJÖRK har förmågan att säga precis vad han vill på en scen – och det blir väldigt roligt. Är det kul så är det kul.

HAMPUS ALGOTSSON är en energisk ståuppare som inte bara driver standup-klubb i Göteborg utan även i hemstaden Kristianstad – en plats som ligger honom lite för varmt om hjärtat.

MARCUS BENGTSSON är en av få göteborgskomiker som både är uppvuxen och bosatt i Göteborg. På scenen är han go, glad och älskvärt tramsig.

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 100kr (Medlem/student 80kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city och Direkten ombud.
Dörren: 120 kr (Medlem/student: 100 kr) Obs, i mån av plats.
Åldersgräns 18år

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang i samarbete med Studiefrämjandet SydOst och Kultur/Fritid.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/223366731726137/