fbpx

Event

Äntligen Roligt: Ann Westin
04
Mar
2020

Äntligen Roligt: Ann Westin

  • Adress:Kristianstad
  • Lokal:Biljardkompaniet
  • Insläpp:1900 – 2200

Ann Westin är en av landets mest populära och roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler!

Support:
Martin Svenssons träffsäkra igenkänningshumor gör succé över hela landet. Martins humor är smart, varm, snäll och över bältet och med mycket publikkontakt. Äntligen tillbaka i Kristiantad efter att i höst ha gjort succé med sin föreställning ”Selfie – En skev självbild”. Dessutom: Mats Anderson och Linnéa Sandström.
Konferencier: Joel Andersson.

TIDER / BILJETTER
Insläpp: 19:00
Showstart ca: 20:00
Förköp: 100kr (Medlem/student 80kr) via www.tickster.com, Kompakt Disk, Coop city Kristianstad och Direkten ombud.
Dörren: 150 kr (Medlem/student: 130 kr) Obs, endast om ej slutsålt.
Åldersgräns: 18år

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/

Äta innan showen? Boka bord på 044-200075, meny finns på http://kristianstad.kyparn.se/biljardkompaniet eller www.facebook.com/biljardkompaniet

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Evenemanget på Facebook:
https://www.facebook.com/events/518317709028982/